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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
09/02/2018 |
Tipo de producción científica : |
Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Autor : |
PITTALUGA, O. |
Afiliación : |
OSCAR ALBERTO PITTALUGA GONZALEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Fertilidad del rodeo de cría |
Edición : |
2a. ed |
Fecha de publicación : |
1997 |
Fuente / Imprenta : |
In: CARÁMBULA, M.; VAZ MARTINS, D.; INDARTE, E. (Eds.). Pasturas y producción animal en áreas de ganaderia extensiva. 2a. reimpresión . Montevideo (Uruguay): INIA, 1997. |
Páginas : |
p. 152-157 |
Serie : |
(INIA Serie Técnica ; 13) |
ISBN : |
9974-38-009-X |
ISSN : |
1688-9266 |
Idioma : |
Español |
Palabras claves : |
FERTILIDAD; GANADO PARA CARNE. |
Thesagro : |
ESTADO NUTRICIONAL; FERTILIDAD; MANEJO DEL GANADO; NUTRICION ANIMAL; PRODUCCION ANIMAL; REPRODUCTIVIDAD. |
Asunto categoría : |
-- |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/8329/1/111219220807115854-p.152-157.pdf
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Marc : |
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Registro original : |
INIA Las Brujas (LB) |
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Biblioteca
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Identificación
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Origen
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Tipo / Formato
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Clasificación
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Cutter
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Registro
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Volumen
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Estado
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Tacuarembó. |
Fecha actual : |
17/04/2017 |
Actualizado : |
17/04/2017 |
Tipo de producción científica : |
Poster |
Autor : |
DEL CAMPO, M.; BRITO, G.; CORREA, D.; BORCA, A.; TOYOS, G.; ALBIN, F.; SAN JULIÁN, R.; ROBAINA, R. |
Afiliación : |
MARCIA DEL CAMPO GIGENA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; GUSTAVO WALTER BRITO DIAZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; DANIELA CORREA NACIMENTO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; AUGUSTO BORCA, INAC (Instituto Nacional de Carnes); GUSTAVO TOYOS, INAC (Instituto Nacional de Carnes); FRANCISCO ALBIN, INAC (Instituto Nacional de Carnes); ROBERTO SAN JULIAN SANCHEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; RICARDO ROBAINA, INAC (Instituto Nacional de Carnes). |
Título : |
Uruguayan National Beef Quality Audit-2013: A Survey of beef industry related to quality and value of cattle. [Poster]. |
Fecha de publicación : |
2016 |
Fuente / Imprenta : |
In: International Congress of Meat Science and Technology, Meat for Global Sustainability, 62., 14-19th August 2016, Bangkok, Thailand. |
Idioma : |
Inglés |
Contenido : |
The third Uruguay an National Beef Quality Audit (UNBQA)washeldin 2013 following a 5 years period. It was conducted in a cooperative project among Colorado State University, INAC e INIA. NBQAs helps the Uruguay an beef industry to evaluate the beef quality progress and provide each five years a benchmark to identify carcass and beef qualty attributes that could be improved through animal and carcass management. Basedonthem, education, training and research programs are developed. |
Palabras claves : |
CARCASS; MEAT GRADE; SURVEYS. |
Thesagro : |
CALIDAD DE LA CARNE; CARNE; URUGUAY. |
Asunto categoría : |
L01 Ganadería |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/6675/1/2-MdelCampoPosterICoMST2016.pdf
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Marc : |
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